۷ روش برای رفع خطا Make Fewer HTTP Requests

رفع خطا Make Fewer HTTP Requests

یکی از مهم ترین جنبه های یک وبسایت که می تواند باعث شکوفایی یا شکست آن شود، زمان بارگذاری صفحات است. بیش از ۴۰ درصد بازدیدکنندگان، در صورتی که سرعت بارگذاری سایت شما از ۳ ثانیه فراتر رود، آن را ترک خواهند کرد.

بنابراین اگر وبسایت شما سرعت مناسبی ندارد، شما در دردسر افتاده اید. برای بهینه سازی سرعت وب سایت، شما نیاز دارید که از پشت صحنه اتفاقات با خبر باشید و کاهش درخواست های HTTP یکی از آنهاست.

از مشکلاتی که بسیاری از کاربران در GTMetrix در گیر آن هستند خطا Make Fewer HTTP Requests یا Reduce HTTP Requests می باشد.

در این مقاله، ما توضیح می دهیم که این درخواست های HTTP چه چیزی هستند و چگونه می توانید آنها را در وبسایت خود کاهش دهید.

همانطور که می دانید، یک صفحه وب شامل اجزا و قسمت های زیر می باشد:

  • نوشته ها Text
  • تصاویر Images
  • ویدیو ها Videos
  • فایل های CSS
  • فایل های JS و …
رفع خطا Make Fewer HTTP Requests
رفع خطا Make Fewer HTTP Requests

تمامی این اجزا با هم در طراحی و ایجاد محتوای صفحه سایت شما مشارکت می کنند. برای ایجاد یک صفحه وب جالب و تعاملی برای کاربران، اجزای دیگری نیز به صفحه اضافه خواهند شد.

حال اگر یک کاربر یک صفحه از وبسایت شما را به صورت مستقیم یا از طریق موتورهای جستجو مشاهده کند، مرورگر کاربر، با ارسال درخواست هایی به سمت سرور، اعلام می کند که تمامی اجزای موجود در صفحه را می خواهد. این درخواست ها، درخواست های HTTP Server نامیده می شوند.

Make Fewer HTTP Requests
Make Fewer HTTP Requests

برای هر جز یا قسمت از صفحه، یک درخواست HTTP مجزا ایجاد می شود و سرور با ارسال فایل های خواسته شده، درخواست ها را پاسخ می دهد.

پس از آن پاسخ ها، پردازش شده و اجزای موجود در صفحه، در نمایشگر کاربر بارگذاری خواهند شد.

در همین رابطه؛  آموزش بهینه سازی سایت با GTMetrix

چگونه از تعداد درخواست های HTTP آگاه شویم؟

Google’s PageSpeed Insights یک ابزار رایگان برای بررسی عملکرد یک صفحه وب است. این ابزار کارایی صفحه وب را آنالیز کرد ه و یک نمره بین ۰ تا ۱۰۰ به آن خواهد داد.

علاوه بر این، گزارشی برای سرعت بارگذاری وبسایت نیز تولید می کند. GTmetrix نیز یک ابزار جامع دیگر برای آنالیز عملکرد صفحات وب می باشد.

همچنین در صورتی که از مرورگر Chrome استفاده می کنید، می توانید با استفاده از ابزار توسعه دهندگان، بررسی کنید که چه تعداد از درخواست های HTTP بر سرعت بارگذاری وبسایت تاثیرگذارند.

برای بررسی این موضوع، بر روی صفحه کلیک راست کرده و گزینه “Inspect” را انتخاب نمایید. در صفحه باز شده، بر روی تب Network کلیک نمایید.

صفحه Network فعالیت های شبکه ای مربوط به وبسایت شما را نمایش می دهد.

برای دیدن اتفاقات رخ داده در زمان بارگذاری صفحه، در حالی که این پنل باز است، صفحه را Refresh نمائید. خواهید دید که درخواست های HTTP به صورت Real-Time ایجاد خواهند شد.

Make Fewer HTTP Requests
Make Fewer HTTP Requests

چگونه درخواست های HTTP را کاهش دهیم؟

حالا شما می دانید که درخواست های HTTP SERVER چه چیزی هستند و اثر آنها بر روی سرعت سایت چگونه است. همچنین می دانید که برای بررسی این درخواست ها از چه ابزاری استفاده نمایید. نحوه کاهش درخواست های HTTP را با هم بررسی کنیم و سرعت سایتتان را افزایش دهیم.

۱ – حذف تصاویر غیرضروری

خیلی از مواقع، زمان بارگذاری صفحات به دلیل وجود تصاویر افزایش می یابد. اولین کاری که شما باید انجام دهید، حذف تصاویر غیرضروری از کتابخانه رسانه تان است. هیچ دلیلی ندارد که تصاویری را ذخیره کنید که از آنها استفاده نمی کنید.

بنابراین تصاویر مورد استفاده را حفظ و بقیه را حذف نمایید.

۲- بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر مورد استفاده

فشرده سازی تصاویر مورد استفاده
فشرده سازی تصاویر مورد استفاده

زمانی که تصمیم گرفتید تصاویر مورد نظر را حفظ کنید، شما باید آنها را فشرده و بهینه نمایید. بهینه سازی تصاویر، اطلاعات اضافی فایل را حذف می کند.

همچنین مطمئن شوید که اندازه تصاویر خیلی بزرگ نباشد و در صورت نیاز، آنها را فشرده نمایید.

۳- استفاده از CSS Sprites

با استفاده از این تکنیک، می توانید چندین تصویر مختلف را در یک تصویر ادغام کرده و بگنجانید. با استفاده از این تکنیک، همانطور که تعداد تصویر بکار رفته در صفحه کاهش می یابد، تعداد درخواست های HTTP نیز کاهش یافته و در نتیجه سرعت بارگذاری وب سایت بهبود خواهد یافت.

۴- استفاده از افزونه Lazy Load

با استفاده از تکنیک Lazy Load تنها تصاویر بخشی از صفحه بارگذاری خواهند شد که، کاربر از آن بخش بازدید کند. این تکنیک با استفاده از جاوا اسکریپت کار می کند.

در این تکنیک بارگذاری بخشی از تصاویر زمانی انجام خواهد شد که کاربر در صفحه شروع به حرکت نماید. بدین ترتیب تعداد درخواست های HTTP کاهش خواهند یافت.

۵- فعال سازی کش مرورگر (Browser Caching)

 فعال سازی کش مرورگر
فعال سازی کش مرورگر

زمانی که مرورگر شما قصد دارد وب سایتی را بارگذاری کند، اطلاعات زیادی مانند تصاویر، فایل های CSS و … را دریافت می کند. برخی از این اطلاعات همواره ثابت و بدون تغییر هستند.

پس بهتر است که مرورگر این فایل ها را در حافظه کش (browser caching) خود ذخیره کند تا از دریافت آنها در هر بار مراجعه به وب سایت جلوگیری کرده و در نتیجه مدت زمان لازم برای بارگذاری وب سایت کاهش یابد.

برای رفع خطا Leverage Browser Caching این مقاله را بخوانید.

۶- ترکیب فایل های CSS و Js

قالب های وردپرسی به طور معمول شامل فایل های CSS متعدد می باشند؛ چون توسعه دهندگان با فایل های مجزا راحت تر کار خواهند کرد. بنابراین برای دریافت هر فایل CSS، مرورگر یک درخواست HTTP مجزا به سمت سرور ارسال خواهد کرد و این به معنی سرعت لود بیشتر سایت خواهد بود.

ترکیب فایل های CSS و Js
ترکیب فایل های CSS و Js

برای رفع این موضوع، می توانید فایل های CSS را با هم ترکیب کرده یا آنها را در یک فایل ادغام کنید. همچنین این مورد را برای فایل های Js نیز می توانید بکار ببرید.

ترکیب فایل های CSS و Js
ترکیب فایل های CSS و Js

این قابلیت عموما با نام Combine CSS files در افزونه های کش شناخته می شود.

۷- استفاده از شبکه های توزیع محتوا (CDN)

شبکه های توزیع محتوا
شبکه های توزیع محتوا

استفاده از یک CDN می تواند سرعت لود سایت شما را به خوبی بهبود ببخشد. یک CDN، شبکه ای از سرور هاست که معمولا در سرتاسر دنیا قرار گرفته اند.

این سرورها محتویات استاتیک وب سایت مانند تصاویر، فایل های CSS و جاوا اسکریپت را کش می کنند. وقتی کسی وارد وب سایت شما می شود، محتوای استاتیک آن از نزدیکترین سرور از لحاظ موقعیت فیزیکی به کاربر، لود می شود.

فاصله کوتاه با سرور به این معناست که اطلاعات سایت با سرعت بیشتری بارگذاری خواهد شد.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که اکثرا سایت ها، بازدیدکنندگان از یک موقعیت مشخص دارند و استفاده از CDN برای این موارد کمک زیادی نخواهد داشت. CDN در مواردی باعث بهبود سرعت خواهد شد که سایت، ترافیک بین المللی داشته باشد.

برای استفاده از CDN رایگان می توانید از کلودفلر استفاده کنید.

وبلاگ طاها سرور
وبلاگ طاها سرور

ارائه پهنای باند و ترافیک نامحدود بدون هیچگونه محدودیتی و همچنین ارائه سرویس های باکیفیت با قیمتی مناسب ، خرید راحت و امن و تحویل سریع سرویس ها

There are no comments yet

  • Hello, guest

مقالات آموزشی تصادفی

جزئیات سرویس ها

1- سرویس های مخصوص بورس ، برای آپلود / دانلود فایل های حجیم نیستند، کاربر نباید صد ها گیگابایت فایل بر روی سرور ها به طور مداوم دانلود کنید .

2-  سرور های بورس نهایتا قابلیت اتصال 2 سیستم همزمان را دارد .

3- سرعت آپلود و دانلود در سرور های بورس به شرح زیر میباشد ( سرعت ها در اکثر موارد از این مقادیر بسیار بالاتر است و این موارد به صورت پیش فرض میباشند ) :
پلن اول : 60 مگ بر ثانیه ، پلن دوم : 80 مگ برثانیه ، پلن سوم : 150 مگ بر ثانیه ، پلن چهارم : 350 مگ بر ثانیه ، پلن پنجم : 800 مگ بر ثانیه
 
4- هیچگونه تضمینی طبق قوانین ، در مورد رتبه ، زمان و سرعت سرخطی به کاربر قابل ارائه نیست و ما توانایی دادن تضمین در رتبه شما را نداریم .
 
5- امکان بازگشت وجه و کنسلی سرویس  با توجه به راه اندازی زمان بر سرویس ها و هزینه هایی که برای اجاره اینترنت داده میشود وجود ندارد در صورت مشکل داشتن سرویس ، سرویس تعویض می گردد .
 
6- قوانین یک تا پنج را مجدد بخوانید و اقدام به خرید نمایید .